Sunday, October 30, 2011

Tervise- ja teraapiaring "Terve mina" Pirita-Kosel

Kolmapäeval, 23. mail kell 18-19.30 toimub Pirita-Kose Vaba Aja Keskuses tervise- ja teraapiaringi Terve mina IX kohtumine, teemaks "Südameintelligentsus - mis, miks ja kuidas?" Teoreetiline info, praktilised harjutused ja muusika. (Puhkekodu tee 55b, buss nr 5 ja 6, peatus Metsakooli).

Ringi eesmärk on õppida end tervendama, olla terve ja tunda end tervena. Mõistame inimest kui tervikut, teadvustame ja tunnetame keha ja meele koostööd. Räägime inimese olemusest, arengust, tervisest, haigestumisest, tervenemisest ja iseloomulikest sümptomitest kui loodusseadustest. Tasakaalustame end füüsilistest ja emotsionaalsetest pingetest vabastades.

Oodatud on nii mehed kui naised, noored ja eakad (kaasa võib võtta lapsed, eraldi lapsehoidjat keskuses ei ole). Ringi juhendab Kristi Arendi, IMMA metameditsiiniline tervisekonsultant, Kaisukooli õpetaja ja SIET`i imetamise ning lapsekandmise nõustaja.

Igal kohtumisel on teoreetiline ja praktiline osa. Käsitletakse erinevaid teemasid ja tehakse koos läbi erinevaid praktilisi harjutusi, võtteid keha ja meele tasakaalustamiseks. Ühe kohtumise tasu on 10 eurot, mis sisaldab osalejale koju kaasa ka kirjalikku infomaterjali. Uutel osalejatel on soovi korral võimalik endale osta ka eelmiste kohtumiste materjale.

Terviseringiga liitumiseks ja täpsema info saamiseks kirjuta: kristi.arendi@gmail.com või helista tel 52 19 097.

No comments:

Post a Comment