Wednesday, March 10, 2010

Kaisuteraapia

Teadus ja instinktid tõestavad, et hea võimalus jõuda tundliku elava hingeni on teha seda füüsilise puudutuse kaudu. Tähtsaim puudutuse liik on kaisutus, mille kaudu suhtleme isiksustena kõige sügavamal tasemel.

Kasutage kaisutust, kui tahate rõhutada sõnumit, väljendada poolehoidu, toetust, kaastunnet, meeldimist, armastust või kui sõnad ei tule lihtsalt üle huulte või ei leia õigeid sõnu, kui sõnadest ei piisa. Kaisutus on meie elu rikastav suhtlemisviis. Alguses võib see tunduda võõras, pealetükkiv, imelik, harjumatu ja mõne aja pärast vajad seda kui õhku, toitu ... Teadlased nimetavad seda ihu näljaks.

Kaisuterapeut võib olla igaüks ja kasu saab nii terapeut kui klient. Tuleb lihtsalt olla. Terapeut peab siiski suutma edasi anda ehtsaid tundeid, siirast hoolimist ja kaastunnet.

Lapse kandmine on kaisuteraapia - lihtsaim viis väljendada armastust, hoolimist, hellust ja toetada lapse nii füüsilist, emotsionaalset kui intelligentsuse arengut. Süles kasvanud lapsed on terved, enesekindlad ja targad!

No comments:

Post a Comment