Tuesday, June 19, 2012

Emade Sõsarkonna kohtumised Pirita VAKis 3.-6. juulini

Pirita Vaba Aja Keskuses 3.-6. juulini, iga päev kell 11-13 Emade Sõsarkonna loengud, vestlusringid ja praktilised õpitoad noortele ja tulevastele emadele-isadele. Jagatakse teadmisi, kogemusi ja praktilisi oskusi imiku ja väikelapse vajaduste, arengu ja tervisega seotud teemadel. Oodatud on nii lapseootel, kui ka lastega pered, emad-isad.

• T, 03. juuli - Ema ja laps – ema suhe ja suhtlemine lapsega, lapsest areneb inimene – mida teada, silmas pidada, osata.

• K, 04. juuli – Süles kasvamine on lapse vajadus – mis, miks ja kuidas; eelised, võimalused, olulised põhimõtted, nüansid, mida teada ja jälgida lapse kandmisel ja kandmisvahendi valikul. Pika kandelina sidumine esimesel eluaastal alates sünnist.

• N, 05. juuli – Emapiim ja imetamine – imetamisega alustamine, esmased teadmised ja oskused; imetamise argipäev – mured ja rõõmud.

• R, 06. juuli – Tervis ja tervenemine - tervis kui tervik ja tervenemine kui protsess. Miks ja kuidas me haigestume, nii lapsed kui täiskasvanud, mis toimub ajus ja organismis. Sissejuhatus ja ülevaade metameditsiinist.

Sõsarkonda juhendab ja infot vahendab kahe lapse ema, imetamise ja lapsekandmise nõustaja ning metameditsiiniline tervisenõustaja Kristi Arendi. Osalustasu on 10 eur/kohtumine (15 eur7pere). Hinnas sisalduvad kirjalikud infomaterjalid koju kaasa.

Lisainfo ja registreerumine 1. juuliks: kristi.arendi@gmail.com või tel 52 19 097. Osalemisvõimalust võib küsida ka hiljem, samuti individuaalnõustamist!

Pirita VAK asub aadressil Merivälja tee 3, valge madal maja mere pool teed. Maja taga on tasuta parkla. Bussiga Piritale tulles - peatus Pirita. Vt www.piritavak.ee.

Emade Sõsarkonda toetavad Sünni ja Imetamise Eesti Tugiühing ning Kaisukool – www.siet.ee ja www.kaisukool.ee .

No comments:

Post a Comment