Monday, July 30, 2012

Rahvusvaheline RINNAPIIMANÄDAL - loengud

20 aastat tagasi käivitas WABA (World Alliance of Breastfeeding Action) iga-aastase rahvusvahelise rinnapiimanädala kampaania, et koondada ja suunata tegevusi rinnapiimaga toitmise kaitsmiseks, edendamiseks ja toetamiseks. 2012. a. teemaks on ”Mõistes minevikku plaanime tulevikku” ja kampaanias osaleb 176 riiki üle kogu maailma.

Loengud ja õpitoad lapsevanematele üle Eesti: http://www.siet.ee/tugigrupidjaloengud

nt Võrus, Lõuna-Eesti Haigla saalis:

Teisipäeval, 7. augustil kell 17:00 ootame vestlusringi ”Emalt-emale” beebiootel ja sünnitanud naisi.
Sõbralikus õhkkonnas räägime rinnapiima tähtsusest, imetamisest, kummutame müüte ning arutame Võrumaa naiste tugivõrgustiku loomist. Küsimustele aitavad vastuseid leida ka imetamiskogemustega naised.

Neljapäeval, 9. augustil kell 15:00 - 17:00 vestleme teemal ”Süles kasvamine on lapse loomulik vajadus - mis, miks ja kuidas?” Oodatud on nii lapseootel kui lastega pered.
Lähedus, kallistamine, lapse sülle võtmine, süles hoidmine ja kandmine ei ole lapse ära hellitamine, vaid lapse eluliselt olulise vajaduse rahuldamine. Süles kasvamise eelised, võimalused, lapsevanema hirmud. Olulised põhimõtted ja nüansid, mida teada ning meeles pidada lapse kandmisel ja kandmise abivahendi valikul. Pika kandelina sidumine esimesel eluaastal. Juhendab Kristi Arendi - ema, imetamise ja lapsekandmise nõustaja, metameditsiiniline tervisekonsultant.

No comments:

Post a Comment